Diğer |
Endüstriyel Mikrobiyoloji |
0. Yarıyıl |
secmeli |
6 |
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji |
0. Yarıyıl |
secmeli |
6 |
İleri Protein Kimyası |
0. Yarıyıl |
secmeli |
6 |
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler |
0. Yarıyıl |
secmeli |
6 |
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler |
0. Yarıyıl |
secmeli |
6 |
Probiyotikler ve Prebiyotikler |
0. Yarıyıl |
secmeli |
6 |
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler |
0. Yarıyıl |
secmeli |
6 |
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri |
0. Yarıyıl |
secmeli |
6 |
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer |
1. Yarıyıl |
zorunlu |
6 |
Toplam |
6 |
54 |