Zorunlu Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| İleri Gıda Analizleri (GDM 554) | - | - | - | 4 | - | - | - |
| Tez Çalışması (GDM 800) | - | - | - | - | - | - | - |
| Uzmanlık Alanı (GDM 832) | - | - | - | - | - | - | - |
| Uzmanlık Alanı (GDM 834) | - | - | - | - | - | - | - |
| Uzmanlık Alanı (GDM 801) | - | - | - | - | - | - | - |
| Uzmanlık Alanı (GDM 803) | - | - | - | - | - | - | - |
Seçmeli Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521) | - | - | - | - | - | - | - |
| Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) | - | - | - | - | - | - | - |
| Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) | - | - | - | - | - | - | - |
| Enkapsülasyon Teknolojisi (GDM 529) | - | - | - | - | - | - | - |
| Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) | - | - | - | 3 | - | - | - |
| Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) | - | - | - | - | - | - | - |
| Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
| Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
| Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) | - | - | - | - | - | - | - |
| Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) | - | 4 | - | - | 5 | - | - |
| Gıda Patojenleri (GDA 501) | - | - | - | - | - | - | - |
| Gıda Proses Kontaminantları (GDM 530) | - | - | - | - | - | - | - |
| Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) | - | - | - | - | - | - | - |
| Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) | 4 | 5 | 4 | 3 | 3 | - | 4 |
| İleri Analitik Kimya (GDM 539) | - | 3 | - | 3 | - | - | - |
| İleri Protein Kimyası (GDM 557) | - | 5 | 5 | - | - | - | - |
| Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) | - | - | - | - | - | - | - |
| Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 531) | - | - | - | - | - | - | - |
| Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) | - | 4 | - | - | - | - | 5 |
| Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) | - | - | - | - | - | - | - |
| Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) | - | - | - | 3 | - | 4 | 4 |
| Nişasta Kimyası (GDM 532) | - | 4 | - | - | - | - | - |
| Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) | - | 5 | - | - | 4 | - | - |
| Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) | - | 4 | - | - | - | - | 4 |
| Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) | - | - | - | - | - | - | - |
| Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) | - | 4 | - | - | - | - | - |
| Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) | - | - | - | - | - | - | - |
| Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) | - | 4 | 4 | - | - | - | - |
| Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) | - | - | - | - | - | - | - |
Zorunlu Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| İleri Gıda Analizleri (GDM 554) | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y |
| Tez Çalışması (GDM 800) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Uzmanlık Alanı (GDM 832) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Uzmanlık Alanı (GDM 834) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Uzmanlık Alanı (GDM 801) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Uzmanlık Alanı (GDM 803) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Seçmeli Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Enkapsülasyon Teknolojisi (GDM 529) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y |
| Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
| Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
| Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y |
| Gıda Patojenleri (GDA 501) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Gıda Proses Kontaminantları (GDM 530) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) | Ç | Ç | Ç | O | O | Y | Ç |
| İleri Analitik Kimya (GDM 539) | Y | O | Y | O | Y | Y | Y |
| İleri Protein Kimyası (GDM 557) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y |
| Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 531) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç |
| Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) | Y | Y | Y | O | Y | Ç | Ç |
| Nişasta Kimyası (GDM 532) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y |
| Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y |
| Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç |
| Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y |
| Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
| Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y |
| Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Zorunlu Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| İleri Gıda Analizleri (GDM 554) | + | ||||||
| Tez Çalışması (GDM 800) | |||||||
| Uzmanlık Alanı (GDM 832) | |||||||
| Uzmanlık Alanı (GDM 834) | |||||||
| Uzmanlık Alanı (GDM 801) | |||||||
| Uzmanlık Alanı (GDM 803) |
Seçmeli Dersler
| Ders | PÇ 1 | PÇ 2 | PÇ 3 | PÇ 4 | PÇ 5 | PÇ 6 | PÇ 7 |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521) | |||||||
| Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) | |||||||
| Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) | |||||||
| Enkapsülasyon Teknolojisi (GDM 529) | |||||||
| Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) | + | ||||||
| Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) | |||||||
| Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
| Fbe_Seçmeli ( ) | |||||||
| Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) | |||||||
| Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) | + | + | |||||
| Gıda Patojenleri (GDA 501) | |||||||
| Gıda Proses Kontaminantları (GDM 530) | |||||||
| Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) | |||||||
| Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) | + | + | + | + | + | + | |
| İleri Analitik Kimya (GDM 539) | + | + | |||||
| İleri Protein Kimyası (GDM 557) | + | + | |||||
| Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) | |||||||
| Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 531) | |||||||
| Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) | + | + | |||||
| Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) | |||||||
| Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) | + | + | + | ||||
| Nişasta Kimyası (GDM 532) | + | ||||||
| Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) | + | + | |||||
| Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) | + | + | |||||
| Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) | |||||||
| Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) | + | ||||||
| Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) | |||||||
| Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) | + | + | |||||
| Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) |