Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) 0 0 0 4 0 0 0
Tez Çalışması (GDM 800) 0 0 0 0 0 0 0
Uzmanlık Alanı (GDM 801) 0 0 0 0 0 0 0
Uzmanlık Alanı (GDM 803) 0 0 0 0 0 0 0

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521) 0 0 0 0 0 0 0
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) 0 0 0 0 0 0 0
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) 0 0 0 0 0 0 0
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) 0 0 0 3 0 0 0
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) 0 0 0 0 0 0 0
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) 0 4 0 0 5 0 0
Gıda Patojenleri (GDA 501) 0 0 0 0 0 0 0
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) 0 0 0 0 0 0 0
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) 4 5 4 3 3 0 4
İleri Analitik Kimya (GDM 539) 0 3 0 3 0 0 0
İleri Protein Kimyası (GDM 557) 0 5 5 0 0 0 0
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) 0 0 0 0 0 0 0
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) 0 4 0 0 0 0 5
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDM 579) 0 0 0 0 0 0 0
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) 0 0 0 0 0 0 0
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) 0 0 0 3 0 4 4
Nişasta Kimyası (GDM 532) 0 4 0 0 0 0 0
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) 0 5 0 0 4 0 0
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) 0 0 0 0 0 0 0
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) 0 4 0 0 0 0 4
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) 0 0 0 0 0 0 0
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) 0 4 0 0 0 0 0
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) 0 0 0 0 0 0 0
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) 0 4 4 0 0 0 0
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) 0 0 0 0 0 0 0

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) Y Y Y Ç Y Y Y
Tez Çalışması (GDM 800) Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 801) Y Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 803) Y Y Y Y Y Y Y

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521) Y Y Y Y Y Y Y
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508) Y Y Y Y Y Y Y
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540) Y Y Y Y Y Y Y
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) Y Y Y O Y Y Y
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515) Y Y Y Y Y Y Y
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551) Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) Y Ç Y Y Ç Y Y
Gıda Patojenleri (GDA 501) Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553) Y Y Y Y Y Y Y
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) Ç Ç Ç O O Y Ç
İleri Analitik Kimya (GDM 539) Y O Y O Y Y Y
İleri Protein Kimyası (GDM 557) Y Ç Ç Y Y Y Y
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534) Y Y Y Y Y Y Y
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) Y Ç Y Y Y Y Ç
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDM 579) Y Y Y Y Y Y Y
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509) Y Y Y Y Y Y Y
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) Y Y Y O Y Ç Ç
Nişasta Kimyası (GDM 532) Y Ç Y Y Y Y Y
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) Y Ç Y Y Ç Y Y
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) Y Y Y Y Y Y Y
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) Y Ç Y Y Y Y Ç
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504) Y Y Y Y Y Y Y
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) Y Ç Y Y Y Y Y
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505) Y Y Y Y Y Y Y
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) Y Ç Ç Y Y Y Y
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526) Y Y Y Y Y Y Y

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
İleri Gıda Analizleri (GDM 554) +
Tez Çalışması (GDM 800)
Uzmanlık Alanı (GDM 801)
Uzmanlık Alanı (GDM 803)

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7
Biyoaktif Gıda Bileşenleri ve Ekstraksiyon Teknikleri (GDM 521)
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 508)
Endüstriyel Mikrobiyoloji (GDM 540)
Et Teknolojisinde Kalite Kontrol (GDM 528) +
Et Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 515)
Fbe_Seçmeli ( )
Fbe_Seçmeli ( )
Gıda Ambalaj Materyalleri ve Teknolojileri (GDM 551)
Gıda Güvenliği ve Toksikoloji (GDM 542) + +
Gıda Patojenleri (GDA 501)
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Teknikleri (GDM 553)
Isıl Olmayan Gıda İşleme Teknolojileri (GDM 527) + + + + + +
İleri Analitik Kimya (GDM 539) + +
İleri Protein Kimyası (GDM 557) + +
Kimyasal Kor.ve Doğal Antimikrobiyal Bileşikler (GDM 534)
Mikrobiyolojide Kullanılan Besiyerleri (GDM 511) + +
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDM 579)
Mikroorganizmalarda Hücre Yapıları ve Fonksiyonlar (GDM 509)
Mühendisler İçin Uygulamalı Olasılık ve İstatistik (GDM 510) + + +
Nişasta Kimyası (GDM 532) +
Probiyotikler ve Prebiyotikler (GDM 526) + +
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101)
Starter Kültür Teknolojisi (GDM 560) + +
Süt Endüstrisinde Yeni Gelişmeler (GDM 504)
Tahıl Ürünleri ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol (GDM 520) +
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme ve Yeme (GDM 505)
Yeni Ambalaj Teknolojileri (GDM 555) + +
Yeni Gıda Muhafaza Teknikleri (GDM 526)