Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Yeterlilik (YET 900) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 5 |
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 |
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | 0 | 4 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 5 |
Hamur Kimyası (GDM 611) | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 |
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) | 0 | 5 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 5 |
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | 0 | 5 | 5 | 0 | 5 | 5 | 0 | 5 |
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Yeterlilik (YET 900) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç |
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Ç | Ç | Y |
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç |
Hamur Kimyası (GDM 611) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y |
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) | Y | O | Y | O | Y | Y | Y | Y |
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y |
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç |
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | Y | Ç | Ç | Y | Ç | Ç | Y | Ç |
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | + | |||||||
Yeterlilik (YET 900) |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | + | + | ||||||
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | + | + | + | + | ||||
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) | ||||||||
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | ||||||||
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | ||||||||
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | + | + | + | |||||
Hamur Kimyası (GDM 611) | + | |||||||
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) | + | + | ||||||
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) | + | + | ||||||
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | + | |||||||
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) | + | + | + | |||||
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) | ||||||||
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | ||||||||
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | + | + | + | + | + | |||
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | + |