Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) 0 5 0 0 0 0 0 0
Yeterlilik (YET 900) 0 0 0 0 0 0 0 0

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) 0 0 0 0 0 4 0 5
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) 0 5 5 0 0 5 5 0
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) 0 4 0 0 5 0 0 5
Hamur Kimyası (GDM 611) 0 4 0 0 0 0 0 0
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) 0 5 5 0 0 0 0 0
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) 0 3 0 3 0 0 0 0
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) 0 0 0 0 5 0 0 0
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) 0 5 0 0 5 0 0 5
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) 0 0 0 0 0 0 0 0
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) 0 0 0 0 0 0 0 0
Şarap Teknolojisi (GDM 608) 0 5 5 0 5 5 0 5
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) 0 4 0 0 0 0 0 0

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) Y Ç Y Y Y Y Y Y
Yeterlilik (YET 900) Y Y Y Y Y Y Y Y

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) Y Y Y Y Y Ç Y Ç
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) Y Ç Ç Y Y Ç Ç Y
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) Y Ç Y Y Ç Y Y Ç
Hamur Kimyası (GDM 611) Y Ç Y Y Y Y Y Y
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) Y Ç Ç Y Y Y Y Y
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) Y O Y O Y Y Y Y
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) Y Y Y Y Ç Y Y Y
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) Y Ç Y Y Ç Y Y Ç
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) Y Y Y Y Y Y Y Y
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) Y Y Y Y Y Y Y Y
Şarap Teknolojisi (GDM 608) Y Ç Ç Y Ç Ç Y Ç
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) Y Ç Y Y Y Y Y Y

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) +
Yeterlilik (YET 900)

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) + +
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) + + + +
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688)
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606)
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653)
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) + + +
Hamur Kimyası (GDM 611) +
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) + +
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) + +
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) +
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) + + +
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641)
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101)
Şarap Teknolojisi (GDM 608) + + + + +
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) +