Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 600) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Yeterlilik (YET 900) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Araştırma ve Deneme Yöntemleri (GDM 616) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Hamur Kimyası (GDM 611) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
İrmik ve Makarna Teknolojisi (GDM 614) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Meyve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması (GDA 612) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Reçel, Marmelat ve Jele Yapım Tekniği (GDM 610) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Sütçülük Artıklarının Değerlendirilmesi (GDM 613) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 600) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Yeterlilik (YET 900) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Araştırma ve Deneme Yöntemleri (GDM 616) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Hamur Kimyası (GDM 611) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
İrmik ve Makarna Teknolojisi (GDM 614) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Meyve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması (GDA 612) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Reçel, Marmelat ve Jele Yapım Tekniği (GDM 610) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Sütçülük Artıklarının Değerlendirilmesi (GDM 613) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 600) | ||||||||
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) | ||||||||
Yeterlilik (YET 900) |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) | ||||||||
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) | ||||||||
Araştırma ve Deneme Yöntemleri (GDM 616) | ||||||||
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) | ||||||||
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) | ||||||||
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) | ||||||||
Hamur Kimyası (GDM 611) | ||||||||
İrmik ve Makarna Teknolojisi (GDM 614) | ||||||||
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) | ||||||||
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) | ||||||||
Meyve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması (GDA 612) | ||||||||
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) | ||||||||
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) | ||||||||
Reçel, Marmelat ve Jele Yapım Tekniği (GDM 610) | ||||||||
Sütçülük Artıklarının Değerlendirilmesi (GDM 613) | ||||||||
Şarap Teknolojisi (GDM 608) | ||||||||
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) |