Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) 0 5 0 0 0 0 0 0
Uzmanlık Alanı (GDM 914) 0 0 0 0 0 0 0 0
Yeterlilik (YET 900) 0 0 0 0 0 0 0 0

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) 0 0 0 0 0 4 0 5
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) 0 5 5 0 0 5 5 0
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) 0 4 0 0 5 0 0 5
Hamur Kimyası (GDM 611) 0 4 0 0 0 0 0 0
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) 0 5 5 0 0 0 0 0
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) 0 0 0 0 5 0 0 0
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) 0 0 0 0 0 0 0 0
Şarap Teknolojisi (GDM 608) 0 5 5 0 5 5 0 5
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) 0 4 0 0 0 0 0 0

Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) Y Ç Y Y Y Y Y Y
Uzmanlık Alanı (GDM 914) Y Y Y Y Y Y Y Y
Yeterlilik (YET 900) Y Y Y Y Y Y Y Y

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) Y Y Y Y Y Ç Y Ç
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) Y Ç Ç Y Y Ç Ç Y
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) Y Ç Y Y Ç Y Y Ç
Hamur Kimyası (GDM 611) Y Ç Y Y Y Y Y Y
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) Y Ç Ç Y Y Y Y Y
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) Y Y Y Y Ç Y Y Y
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641) Y Y Y Y Y Y Y Y
Şarap Teknolojisi (GDM 608) Y Ç Ç Y Ç Ç Y Ç
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) Y Ç Y Y Y Y Y Y

Zorunlu Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) +
Uzmanlık Alanı (GDM 914)
Yeterlilik (YET 900)

Seçmeli Dersler

Ders PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) + +
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) + + + +
Doğal Gıda Antioksidanları (GDM 688)
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Projesi Hazırlama ve Yönetimi (GDM 605)
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606)
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653)
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) + + +
Hamur Kimyası (GDM 611) +
İleri Süt Teknolojisi (GDM 613) + +
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) +
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler (GDM 641)
Şarap Teknolojisi (GDM 608) + + + + +
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) +