Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 600) 0 0 0 0 0 0 0 0
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) 0 0 0 0 0 0 0 0
Yeterlilik (YET 900) 0 0 0 0 0 0 0 0

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) 0 0 0 0 0 0 0 0
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) 0 0 0 0 0 0 0 0
Araştırma ve Deneme Yöntemleri (GDM 616) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) 0 0 0 0 0 0 0 0
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) 0 0 0 0 0 0 0 0
Hamur Kimyası (GDM 611) 0 0 0 0 0 0 0 0
İrmik ve Makarna Teknolojisi (GDM 614) 0 0 0 0 0 0 0 0
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) 0 0 0 0 0 0 0 0
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) 0 0 0 0 0 0 0 0
Meyve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması (GDA 612) 0 0 0 0 0 0 0 0
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) 0 0 0 0 0 0 0 0
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) 0 0 0 0 0 0 0 0
Reçel, Marmelat ve Jele Yapım Tekniği (GDM 610) 0 0 0 0 0 0 0 0
Sütçülük Artıklarının Değerlendirilmesi (GDM 613) 0 0 0 0 0 0 0 0
Şarap Teknolojisi (GDM 608) 0 0 0 0 0 0 0 0
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) 0 0 0 0 0 0 0 0

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 600) Y Y Y Y Y Y Y Y
İleri Gıda Kimyası (GDM 652) Y Y Y Y Y Y Y Y
Yeterlilik (YET 900) Y Y Y Y Y Y Y Y

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650) Y Y Y Y Y Y Y Y
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604) Y Y Y Y Y Y Y Y
Araştırma ve Deneme Yöntemleri (GDM 616) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653) Y Y Y Y Y Y Y Y
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601) Y Y Y Y Y Y Y Y
Hamur Kimyası (GDM 611) Y Y Y Y Y Y Y Y
İrmik ve Makarna Teknolojisi (GDM 614) Y Y Y Y Y Y Y Y
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602) Y Y Y Y Y Y Y Y
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615) Y Y Y Y Y Y Y Y
Meyve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması (GDA 612) Y Y Y Y Y Y Y Y
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609) Y Y Y Y Y Y Y Y
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101) Y Y Y Y Y Y Y Y
Reçel, Marmelat ve Jele Yapım Tekniği (GDM 610) Y Y Y Y Y Y Y Y
Sütçülük Artıklarının Değerlendirilmesi (GDM 613) Y Y Y Y Y Y Y Y
Şarap Teknolojisi (GDM 608) Y Y Y Y Y Y Y Y
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603) Y Y Y Y Y Y Y Y

Zorunlu Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Seminer (GDM 600)
İleri Gıda Kimyası (GDM 652)
Yeterlilik (YET 900)

Seçmeli Dersler

Ders 1 2 3 4 5 6 7 8
Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri (GDM 650)
Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri (GDM 604)
Araştırma ve Deneme Yöntemleri (GDM 616)
Gıda Proses Uygulamaları (GDM 606)
Gıdalarda Modifiye Atmosfer Paketleme Prensipleri ve Uygulamaları (GDM 653)
Gıdalarda Raf Ömrü ve Stabilite (GDM 601)
Hamur Kimyası (GDM 611)
İrmik ve Makarna Teknolojisi (GDM 614)
Laboratuvar Akreditasyonu (GDM 602)
Laktik Asit Bakterilerinin Özel.ve Gıda End.Kull. (GDM 615)
Meyve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması (GDA 612)
Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Yöntemleri (GDA 609)
Proje Yazma Teknikleri (FBE 101)
Reçel, Marmelat ve Jele Yapım Tekniği (GDM 610)
Sütçülük Artıklarının Değerlendirilmesi (GDM 613)
Şarap Teknolojisi (GDM 608)
Tahıl Teknolojisinde Yeni Gelişmeler (GDM 603)