Ders Adı | Kodu | Yarıyıl | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|
Diyet ve Sağlık | SAU 086 | 0 | 2 + 0 | 2 | 5 |
Ön Koşul Dersleri | YOK |
Önerilen Seçmeli Dersler | DİYET VE SAĞLIK |
Dersin Dili | Türkçe |
Dersin Seviyesi | Lisans |
Dersin Türü | Seçmeli |
Dersin Koordinatörü | |
Dersi Verenler | Dr.Öğr.Üyesi KENAN TUNÇ, |
Dersin Yardımcıları | BÖLÜM ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ |
Dersin Kategorisi | Diğer |
Dersin Amacı | DİYET VE SAĞLIKLI BESLENME BİLİNCİNİN GELİŞTİRİLMESİ |
Dersin İçeriği | DİYETİN İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNUN FARKINDALIĞINI ÖĞRENCİLERE KAVRATMAK |
# | Ders Öğrenme Çıktıları | Öğretim Yöntemleri | Ölçme Yöntemleri |
---|---|---|---|
1 | Anlatım, Soru-Cevap, Grup Çalışması, Bireysel Çalışma, | Sınav , Sözlü Sınav, Performans Görevi, |
Hafta | Ders Konuları | Ön Hazırlık |
---|
Kaynaklar | |
---|---|
Ders Notu | DR. EARL WINDELL: İLAÇ YİYECEKLER
|
Ders Kaynakları | SEMİH ÖTLES, EREN KOÇAK (BESLENME VE SAĞLIK) (PALME YAYINCILIK) PROF.DR. HİKMET GEÇKİL :MOLEKÜLER HÜCRE BİYOLOJİSİ UFUK ABBASOĞLU - ADİLE ÇEVİKBAŞ : FARMASÖTİK MİKROBİYOLOJİ |
# | Ders Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı |
---|---|
1 |
Değerlendirme Sistemi | |
---|---|
Yarıyıl Çalışmaları | Katkı Oranı |
1. Ödev | 100 |
Toplam | 100 |
1. Final | 60 |
1. Yıl İçinin Başarıya | 40 |
Toplam | 100 |
AKTS - İş Yükü Etkinlik | Sayı | Süre (Saat) | Toplam İş Yükü (Saat) |
---|