Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Analitik Kimya (GDM 203) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 |
Beslenme İlkeleri (GDM 206) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 |
Bitirme Çalışması (GDM 498) | 0 | 5 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 3 | 4 | 0 | 0 |
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Enstrümantal Analiz (GDM 314) | 4 | 5 | 0 | 4 | 5 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 5 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Fizik I (FIZ 111) | 5 | 5 | 3 | 4 | 3 | 4 | 3 | 2 | 1 | 3 | 4 | 2 | 4 | 3 | 0 | 2 | 2 | 0 | 3 | 3 | 0 | 0 | 2 | 3 | 3 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 |
Fizik II (FIZ 112) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) | 3 | 5 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Analizleri (GDM 313) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 4 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 4 | 0 | 4 | 0 | 0 | 3 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) | 5 | 5 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) | 3 | 4 | 0 | 0 | 4 | 0 | 5 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 4 | 4 | 3 | 0 |
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
İngilizce (ING 190) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 |
Kimya (KIM 111) | 5 | 5 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 3 | 4 | 0 | 5 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) | 4 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Lineer Cebir (MAT 114) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Matematik I (MAT 111) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 4 | 3 | 1 | 3 | 4 | 2 | 0 |
Matematik II (MAT 112) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 5 | 3 | 3 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) | 4 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Organik Kimya (GDM 102) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Proses Kontrol (GDM 312) | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Staj I (GDM 399) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 |
Staj II (GDM 499) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) | 5 | 5 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Teknik İngilizce (GDM 211) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Tepkime Kinetiği (GDM 209) | 0 | 4 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Termodinamik (GDM 201) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Türk Dili (TUR 101) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Disiplinlerarası Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Disiplinlerarası Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Duyusal Analiz (GDM 421) | 0 | 5 | 0 | 3 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Ekonomi (GDM 446) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Enzimoloji (GDM 438) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) | 5 | 5 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 |
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 |
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Güvenliği (GDM 441) | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 4 |
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) | 0 | 3 | 0 | 0 | 5 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıda Pazarlama (GDM 443) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Girişimcilik ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 |
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Proje Yönetimi ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Temel Genetik (GDM 431) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Yapay Zeka ve Üretkenlik ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 4 |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Analitik Kimya (GDM 203) | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y |
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | A | Y | Y | Y |
Beslenme İlkeleri (GDM 206) | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y |
Bitirme Çalışması (GDM 498) | Y | Ç | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | O | Ç | Y | Y |
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Enstrümantal Analiz (GDM 314) | Ç | Ç | Y | Ç | Ç | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y |
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | O | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y |
Fizik I (FIZ 111) | Ç | Ç | O | Ç | O | Ç | O | O | A | O | Ç | O | Ç | O | Y | O | O | Y | O | O | Y | Y | O | O | O | O | Y | O | Y | Y | Y |
Fizik II (FIZ 112) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) | O | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y |
Gıda Analizleri (GDM 313) | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) | Y | A | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y |
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) | Y | Y | Ç | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | O | Ç | Y | Y | Y | Y |
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) | O | Ç | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | O | Y | Ç | Ç | O | Y |
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
İngilizce (ING 190) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y |
Kimya (KIM 111) | Ç | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | O | O | Ç | Y | Ç | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Lineer Cebir (MAT 114) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Matematik I (MAT 111) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | O | A | O | Ç | O | Y |
Matematik II (MAT 112) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) | O | Y | O | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç | O | O | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y |
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Organik Kimya (GDM 102) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | O | Y | Y | Y | Y | Y |
Proses Kontrol (GDM 312) | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Staj I (GDM 399) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Ç | Y | Y |
Staj II (GDM 499) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Ç | Y | Ç | Y | Y |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) | Ç | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Teknik İngilizce (GDM 211) | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Tepkime Kinetiği (GDM 209) | Y | Ç | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Termodinamik (GDM 201) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Türk Dili (TUR 101) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Disiplinlerarası Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Disiplinlerarası Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Duyusal Analiz (GDM 421) | Y | Ç | Y | O | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Ekonomi (GDM 446) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Enzimoloji (GDM 438) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) | Ç | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç | Y | Y | Y |
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y |
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Güvenliği (GDM 441) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç |
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) | Y | O | Y | Y | Ç | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıda Pazarlama (GDM 443) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Girişimcilik ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y |
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) | Y | Y | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) | Y | Ç | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Proje Yönetimi ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Temel Genetik (GDM 431) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | A | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) | Y | Y | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Ç | Y | A | Y | Y | Y | Ç | Y | Y | Ç | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y |
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Yapay Zeka ve Üretkenlik ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) | Ç | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | Y | O | Y | Y | Y | Ç |
Zorunlu Dersler
Ders | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Akışkanlar Mekaniği (GDM 210) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Analitik Kimya (GDM 203) | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi (ATA 202) | + | ||||||||||||||||||||||||||||||
Beslenme İlkeleri (GDM 206) | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||
Bitirme Çalışması (GDM 498) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||
Diferansiyel Denklemler (MAT 211) | + | + | |||||||||||||||||||||||||||||
Enstrümantal Analiz (GDM 314) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi (GDM 310) | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||
Fizik I (FIZ 111) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||
Fizik II (FIZ 112) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Genel Mikrobiyoloji (GDM 204) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||
Gıda Analizleri (GDM 313) | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuatı (GDM 208) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Kimyası ve Biyokimyası (GDM 205) | + | ||||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Mikrobiyolojisi (GDM 307) | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||||
Gıda Mühendisliği Tasarımı (GDM 401) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler (GDM 308) | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||
Gıda Mühendisliğine Giriş (GDM 101) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||
Isı ve Kütle Aktarımı (GDM 303) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
İngilizce (ING 190) | + | + | |||||||||||||||||||||||||||||
Kimya (KIM 111) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||
Kütle ve Enerji Denklikleri (GDM 202) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Lineer Cebir (MAT 114) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Matematik I (MAT 111) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||
Matematik II (MAT 112) | + | + | |||||||||||||||||||||||||||||
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi (GDM 306) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları (GDM 103) | + | ||||||||||||||||||||||||||||||
Olasılık ve İstatistik (GDM 104) | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||||
Organik Kimya (GDM 102) | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||
Proses Kontrol (GDM 312) | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||
Staj I (GDM 399) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||
Staj II (GDM 499) | + | + | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi (GDM 309) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Tahıl ve Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi (GDM 311) | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||||
Teknik İngilizce (GDM 211) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Tepkime Kinetiği (GDM 209) | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||||||
Termodinamik (GDM 201) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Türk Dili (TUR 101) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üniversite Yaşamına Giriş (UNI 101) | + |
Seçmeli Dersler
Ders | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 1 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Disiplinlerarası Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Disiplinlerarası Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Duyusal Analiz (GDM 421) | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||||
Ekonomi (GDM 446) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Enzimoloji (GDM 438) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Fermantasyon Teknolojisi (GDM 410) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi (GDM 408) | + | + | + | + | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||
Fonksiyonel Gıdalar (GDM 412) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Formasyon Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Ambalajlama ve Depolama (GDM 423) | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||||||
Gıda Biyoteknolojisi (GDM 432) | + | + | |||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler (GDM 445) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Güvenliği (GDM 441) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Gıda İşlem Makineleri (GDM 430) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gıda İşlemede Yeni Teknolojiler (GDM 449) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Katkı Maddeleri (GDM 427) | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Toksikoloji (GDM 436) | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||||||
Gıda Mühendisliğinde Endüstriyel Uygulamalar (Sektör Dersi) (GDM 447) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gıda Pazarlama (GDM 443) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Gıdaların Soğukta Muhafazası (GDM 426) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Girişimcilik ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
İşletme Sanitasyonu (GDM 407) | + | + | |||||||||||||||||||||||||||||
Kanatlı Eti Bilim ve Teknolojisi (GDM 451) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon (GDM 440) | + | + | + | + | |||||||||||||||||||||||||||
Meyve Suyu İşleme Teknolojisi (GDM 435) | + | + | |||||||||||||||||||||||||||||
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Mf-Teknik Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Mikrobiyal Kalite Kontrol (GDM 448) | + | + | |||||||||||||||||||||||||||||
Öğretmenlik Uygulaması (EBB 404) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Özel Gıdalar Teknolojisi (GDM 439) | + | + | |||||||||||||||||||||||||||||
Proje Yönetimi ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Su Ürünleri Teknolojisi (GDM 413) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Süt Ürünlerinde Kalite Kontrol (GDM 415) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Temel Genetik (GDM 431) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Toplu Beslenme Sistemleri (GDM 411) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 491) | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||
Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (GDM 492) | + | + | + | + | + | + | + | ||||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Üniversite Ortak Seçmeli ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Yapay Zeka ve Üretkenlik ( ) | |||||||||||||||||||||||||||||||
Yemeklik Yağ Teknolojisi (GDM 428) | + | + | + |