Ders Tanımı

Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS
0 0 0
Ön Koşul Dersleri
Önerilen Seçmeli Dersler
Dersin Dili Türkçe
Dersin Seviyesi
Dersin Türü BOS
Dersin Koordinatörü Prof.Dr. SUZAN ÖZTÜRK YILMAZ
Dersi Verenler Prof.Dr. SUZAN ÖZTÜRK YILMAZ
Dersin Yardımcıları
Dersin Kategorisi
Dersin Amacı
To explain the causes and resources of the factors that may be harmful to human health, and to demonstrate the their prevention ways in the food consumption.
Dersin İçeriği
The toxic / harmful substances or infections arising from processed or raw foods and the potentially their harmful effects on human health and prevention methods.
Dersin Öğrenme Çıktıları Öğretim Yöntemleri Ölçme Yöntemleri
1 - 1 - 2 - A -
2 - 1 - 2 - A -
3 - 1 - 2 - 3 - A -
4 - 1 - 2 - A -
5 - 1 - 2 - 3 - A -
6 - 1 - A -
Öğretim Yöntemleri: 1:Lecture 2:Question-Answer 3:Discussion
Ölçme Yöntemleri: A:Testing
; ;