Ders Tanımı

Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS
0 0 0
Ön Koşul Dersleri
Önerilen Seçmeli Dersler
Dersin Dili Türkçe
Dersin Seviyesi
Dersin Türü BOS
Dersin Koordinatörü Doç.Dr. OMCA DEMİRKOL
Dersi Verenler
Dersin Yardımcıları
Dersin Kategorisi
Dersin Amacı
In this course it is aimed that inform students about negative effect of inadequate and unbalanced nutrition on health, nutritions groups, healthy nutrition models, the basic principles of healthy nutrition and teach about healthy and balanced menu planning
Dersin İçeriği
Definition of adequate and balanced nutrition, nutritional elements, features, and functions, relationship between nutrition and health, adequate and well-balanced menu planning.
Dersin Öğrenme Çıktıları Öğretim Yöntemleri Ölçme Yöntemleri
1 - Explained the negative effects of inadequate and unbalanced nutrition on health 1 - 2 - 3 - A - C -
2 - Comprehend the relation between health and nutrients, nutritient groups 1 - 2 - 3 - A - C -
3 - Planned that a healthy and balanced menu 1 - 2 - 3 - A - C -
Öğretim Yöntemleri: 1:Lecture 2:Question-Answer 3:Discussion
Ölçme Yöntemleri: A:Testing C:Homework
; ;