Ders Bilgileri
Ders Tanımı
Ders | Kodu | Yarıyıl | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|
0 | 0 | 0 |
Ön Koşul Dersleri | |
---|---|
Önerilen Seçmeli Dersler |
Dersin Dili | Türkçe |
Dersin Seviyesi | |
Dersin Türü | BOS |
Dersin Koordinatörü |
Doç.Dr. OMCA DEMİRKOL |
Dersi Verenler | |
Dersin Yardımcıları | |
Dersin Kategorisi | |
Dersin Amacı |
In this course it is aimed that inform students about negative effect of inadequate and unbalanced nutrition on health, nutritions groups, healthy nutrition models, the basic principles of healthy nutrition and teach about healthy and balanced menu planning
|
Dersin İçeriği |
Definition of adequate and balanced nutrition, nutritional elements, features, and functions, relationship between nutrition and health, adequate and well-balanced menu planning.
|
Dersin Öğrenme Çıktıları | Öğretim Yöntemleri | Ölçme Yöntemleri |
1 - Explained the negative effects of inadequate and unbalanced nutrition on health | 1 - 2 - 3 - | A - C - |
2 - Comprehend the relation between health and nutrients, nutritient groups | 1 - 2 - 3 - | A - C - |
3 - Planned that a healthy and balanced menu | 1 - 2 - 3 - | A - C - |
Öğretim Yöntemleri: | 1:Lecture 2:Question-Answer 3:Discussion |
Ölçme Yöntemleri: | A:Testing C:Homework |