Ders Tanımı

Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS
0 0 0
Ön Koşul Dersleri
Önerilen Seçmeli Dersler
Dersin Dili Türkçe
Dersin Seviyesi
Dersin Türü BOS
Dersin Koordinatörü Prof.Dr. ARİF BİLGİN
Dersi Verenler
Dersin Yardımcıları
Dersin Kategorisi
Dersin Amacı
Handling the development of Turkish culinary from the early nomadic Central Asian Turkish communities to nowadays in the context of continuity and change.
Dersin İçeriği
Continuity and changes seen in the Turkish culinary culture from the nomadic Central Asian Turkish communities to nowadays will be handled in the context of organization, foodstuff and cooking techniques.
Dersin Öğrenme Çıktıları Öğretim Yöntemleri Ölçme Yöntemleri
1 - Apprehends the relationship of Turkish culinary culture with the geography and life style. 1 - 2 - 3 -
Öğretim Yöntemleri: 1:Lecture 2:Question-Answer 3:Discussion
Ölçme Yöntemleri:
; ;