Ders Plan Özeti
Dersin Türü | Adet | Kredi Toplam | AKTS Toplam | |
Program Temel Dersleri | Bölüm Zorunlu | 4 | 15 | 24 |
Program Uzmanlık Dersleri | Bölüm Seçmeli | 7 | - | 42 |
1. Yarıyıl Ders Planı
Kodu | Ders | Tür | Dil | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
FST 801 | Research Area | Zorunlu | İngilizce | 4+0 | 4 | 6 |
GDM 500 | Scıentıfıc Research Methods and Semınars | Zorunlu | Türkçe | 3+0 | 3 | 6 |
Fbe_Seçmeli | Seçmeli | - | - | - | 6 | |
Fbe_Seçmeli | Seçmeli | - | - | - | 6 | |
Fbe_Seçmeli | Seçmeli | - | - | - | 6 | |
Toplam | 7 + | 30 |
2. Yarıyıl Ders Planı
Kodu | Ders | Tür | Dil | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
FST 802 | Research Area | Zorunlu | İngilizce | 4+0 | 4 | 6 |
Fbe_Seçmeli | Seçmeli | - | - | - | 6 | |
Fbe_Seçmeli | Seçmeli | - | - | - | 6 | |
Fbe_Seçmeli | Seçmeli | - | - | - | 6 | |
Fbe_Seçmeli | Seçmeli | - | - | - | 6 | |
Toplam | 4 + | 30 |
3. Yarıyıl Ders Planı
Kodu | Ders | Tür | Dil | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
FST 803 | Research Area | Zorunlu | İngilizce | 4+0 | 4 | 6 |
Toplam | 4 | 6 |
Fakülte / Enstitü Seçmeli Ders Listesi
Kodu | Ders | Tür | Dil | T+U Saat | Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
FST 501 | Food Packagıng Materıals and Technologıes | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 503 | Culture Medıa Used In Mıcrobıology | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 505 | Food Pathogens | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 507 | Starch Chemıstry | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 509 | Industrıal Mıcrobıology | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 513 | Proteın Chemıstry | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 504 | Shelf Lıfe and Stabılıty Of Foods | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 506 | New Food Preservatıon Methods | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 508 | Cereal Products and Analytıcal Qualıty Control | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 510 | Methods In Molecular Bıology | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |
FST 512 | Food Analysıs By Hplc | Seçmeli | İngilizce | 3+0 | 3 | 6 |